Strippenkaart

Wij begrijpen heel goed dat flexibiliteit en maatwerk essentieel zijn als het gaat om het leveren van marketingdiensten. Daarom hebben we onze strippenkaartoptie gecreëerd, zodat u de controle heeft over uw marketinginspanningen en kunt profiteren van onze expertise op een manier die het beste bij uw behoeften past. 

Met onze strippenkaart kunt u een vooraf bepaald aantal uren van onze marketingdiensten inkopen.

Het werkt eenvoudig: u koopt een strippenkaart met een bepaald aantal uren, en vervolgens kunt u die uren op elk gewenst moment gebruiken. Of u nu behoefte heeft aan strategisch advies, het ontwerpen van een campagne, het optimaliseren van uw website of het beheren van uw sociale media, onze deskundige teamleden staan klaar om u te ondersteunen.

Het gebruik van onze strippenkaart biedt u tal van voordelen. Ten eerste krijgt u toegang tot ons ervaren team van marketeers zonder dat u zich hoeft te committeren aan een langdurig contract. U kunt flexibel gebruik maken van onze diensten op basis van uw specifieke behoeften en budget. Daarnaast biedt de strippenkaart u ook kostenefficiëntie, omdat u profiteert van vooraf bepaalde tarieven voor onze diensten.

10 uur

105per uur

Uren naar keuze in te zetten zonder verval datum.

 

30 uur

95per uur

Uren naar keuze in te zetten zonder verval datum.

 

Boost je marketingsucces!

45+

Blije klanten

250+

Succesvolle campagnes